Χαιρετισμοί διοργανωτών

Χαιρετισμοί διοργανωτών


Αγαπητοί Φίλοι,
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων “Horizon Cup” εξελίσσεται και θεμελιώνεται στο αθλητικό καλεντάρι μας. Πρόκειται για μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, που κινείται στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας που θέλουμε για το μέλλον της Γυμναστικής και βοηθά στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς μάλιστα απευθύνεται στις νεαρές ηλικίες.

Με την στήριξη της Ε.Γ.Ο., η νέα αυτή προσπάθεια καθιερώνεται πολύ γρήγορα σε έναν επιτυχημένο θεσμό, που θα προσελκύει αποστολές και σωματεία από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Τα φετινά μεγέθη, που είναι σχεδόν τριπλάσια από τα αντίστοιχα περσινά, με 200 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία 19 χωρών, είναι εντυπωσιακά.

Καλωσορίζουμε όλες τις αποστολές στο 2ο “Horizon Cup” και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, όπως επίσης και μια ευχάριστη διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

Θανάσης Βασιλειάδης
Πρόεδρος Ε.Γ.Ο.
Αντιπρόεδρος UEG

 

Αγαπητοί Φίλοι,
Ένα όνειρο αρκετών ετών, ένας στρατηγικός στόχος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., αποτελεί πλέον πραγματικότητα και υλοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με την συμπαράσταση της Ε.Γ.Ο. και του προέδρου της, κ. Βασιλειάδη, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε ακόμη πιο δυναμικά το “Horizon Cup”, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο τους νεαρούς αθλητές της ενόργανης γυμναστικής και ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για τους συμμετέχοντες αλλά και για το ίδιο το άθλημα.

Η ανταπόκριση του κόσμου της γυμναστικής σ’ αυτό το νέο εγχείρημα, μας γεμίζει χαρά και ευθύνη. Φέτος θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες και από τρεις ηπείρους, για να στείλουν μήνυμα αγωνιστικής προόδου, ευγενούς άμιλλας αλλά και κοινωνικής προσφοράς, μέσα από το μοναδικό διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης που φιλοξενείται στην Ελλάδα για τη νέα γενιά αθλητών.

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Γ.Ο., την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και όλους τους υπόλοιπους υποστηρικτές και τους χορηγούς του 2ου “Horizon Cup”, χάρη στη βοήθεια των οποίων ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μία διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών όλων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές / αθλήτριες και καλή διαμονή σε όλες τις αποστολές!

Χρήστος Ψαθάς
Πρόεδρος Ο.Ε. “Horizon Cup”
Πρόεδρος Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.