Αρχική

Horizon Cup

Αρχική

 

Discover

Horizon Cup 2019

Το 2ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων – κορασίδων “Horizon Cup” θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία σε ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες να ανοίξουν τους ορίζοντές τους!

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη – πρόσκληση στο “Horizon Cup 2019”

 

 

 

 

Διεύρυνε τον ορίζοντά σου

Broaden your Horizon

Διεύρυνε τον ορίζοντά σου

Broaden

your Horizon

Το “Horizon Cup” απευθύνεται σε αθλητές της κατηγορίας παίδων – κορασίδων, απ’ όλο τον κόσμο: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007, καθώς και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2005 και 2008.
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Στόχος

Our Mission

Our Mission

Το “Horizon Cup” είναι το πρώτο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης που διοργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται στις νέες ηλικίες, με στόχο να αποτελέσει αγωνιστικό ορίζοντα και πόλο έλξης για αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της γης.

 

Ποιότητα

Quality

Ποιότητα

Quality

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις άρτιες εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας και ειδικότερα στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης», που αποτελεί ένα από τα καλύτερα προπονητήρια ενόργανης γυμναστικής στην Ευρώπη.
Επιπλέον, οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τα επιλεγμένα καταλύματα για τη διαμονή των αποστολών και ο ενθουσιασμός των διοργανωτών και των εθελοντών, αποτελούν πολλαπλή εγγύηση για την ποιότητα του “Horizon Cup”!

 

Χάλκινο βραβείο στα “Sports Marketing Awards 2019”

Χάλκινο βραβείο στα “Sports Marketing Awards 2019”

Bronze at “Sports Marketing Awards 2019”

Χάρη στην ξεχωριστή επιτυχία του 1ου “Horizon Cup”, η διοργάνωση τιμήθηκε με το Χάλκινο Έπαθλο στα βραβεία “Sports Marketing Awards 2019” ως μία από τις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις της χρονιάς στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ, για τη διάκριση του “Horizon Cup” στα “Sports Marketing Awards 2019”.